Tagok:

Dr.Barth Ákos
iü. pszichiáter szakértő
>> tovább

Tornyossy Monika
 iü. pszichológus szakértő

 

Tornyossy Monika
tel: 06-209-844-387

 

Igazságügyi-, klinikai- és mentálhigiénés szakpszichológus, igazságügyi szakértő klinikai és mentálhigiéniai felnőtt- és gyermek szakpszichológia terén, igazságügyi mediátor, relaxációs- és szimbólumterapeuta

http://szakertok.irm.gov.hu/ExpertFactSheet.aspx?id=6466

http://kozvetitok.irm.gov.hu/KozvetitoAdatlap.aspx?nyilvantartasiSzam=T/001006

.

 

Pszichológus diploma: 1992, Eötvös Lóránd Tudományegyetem,Budapest

Klinikai- és mentálhigiénés szakdiploma: 1997, Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem

Igazságügyi klinikai szakdiploma: 2001, Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem

Igazságügyi szakértő és mediátori cím: 2005, Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

 

Pszichológia, pszichoterápia

1992-2000 között az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet pszichológusa voltam. Feladataim közé tartozott az osztályon fekvő betegek pszichodiagnosztikai vizsgálata (pl. MMPI, Roschach, Szondi, MAWI, CPI tesztmódszerek), pszichológiai vélemény készítése, illetve ennek alapján részvétel a terápiás terv készítésében. Az osztályon működő terápiás csoportok vezetése. Az osztályos és ambuláns betegek önálló pszichoterápiás vezetése. Folyamatos együttműködés az orvosokkal, esetmegbeszélés.

1998 óta magánrendelésemen is fogadom a pácienseket.

Módszerspecifikus végzettségem: Relaxációs- és szimbóluterapeuta (1997)

 

Igazságügyi pszichológia, mediáció

1999-2001 között Semmelweis Egyetem OK Igazságügyi Orvostani Intézetében pszichológus szakértői feladatkört töltöttem be büntető- és családjogi ügyekben.

A szakvizsga és a szakértői cím megszerzése után önállóan végzek igazságügyi pszichológus szakértői tevékenységet polgári perekben, büntetőügyekben, illetve biztosítási igények esetén rendőrségi, bírósági szakaszokban, valamint magánfelkérésre is.

Kiemelt területek: gyermekelhelyezés, annak megváltoztatása, szexuális bűncselekmények, gyermekveszélyeztetés

Mediátorként elsősorban szülői- illetve nagyszülői láthatások területén tevékenykedtem.

 

Tréning

2000-től 2007-ig egy magyar nagyvállallat oktatási központjában pszichológus szaktrénerként dolgoztam. Feladataim közé tartozott oktatási folyamatok kidolgozása, működtetése, megszervezése, a pszichológiai, szervezetfejlesztési és sales témájú tréningek (pl. stresszoldás, konfliktuskezelés, vezetőképzés, csapatépítés, értékesítés) és jegyzetek, modulok fejlesztése, szakmai lektorálása, kiajánlása, a megbízók felé való prezentációja, a tréningek megtartása, visszacsatolások megtétele mellett trénercégekkel való kapcsolattartás, a pilot tréningek véleményezése, pontosítása, szupervízori, irányító, támogató és ellenőrző feladatkör betöltése. Szerepet vállaltam a szervezet AC munkájában, a kiválasztás folyamatában, az értékelő-fejlesztő észrevételek megfogalmazásában.

Több trénerképzésen, AC kiképzéseken vettem részt az elmúlt 10 év folyamán.

2007-től szabadúszó trénerként és coach-ként működöm.

Copyright 2009.MediaPszicho
info@mediapszicho.hu

webpage by kotecsm